Menu

Beveiliging van bedrijfspand met hoogste risicoklasse

Oplossingen die we hebben aangeboden en gerealiseerd; terrein is afgesloten, stalen rolluiken geplaatst achter de bestaande deuren en roldeuren, sensorkabel op de wanden en het dak geplaatst, die een eerste aanval zullen detecteren, en natuurlijk de bewaking in de ruimte en op de (rol)deuren. Er is ook een camerasysteem geleverd dat bij een alarm direct de beelden doorgeeft naar de particulieren meldkamer, zodat zij kunnen meekijken en de situatie het goed kunnen beoordelen.

read more

Beveiliging woning met een volledig draadloos systeem

Dit systeem meldt rechtstreeks door naar de smartphones van de bewoners. Dit syteem kan worden bediend met het bijbehorende bediendeel, maar ook met de app. op de smartphone. In de draadloze detectoren zit een fotocamera, die bij een alarm foto's maakt van de ruimte. Een ongenode gast wordt zo snel herkent. En vanuit de app. kan de bewoner direct 112 kiezen!

read more

Onderhoud van diverse installaties voor Vastgoedbeheerder

Zowel overheid als bedrijf maakt gebruik van onze diensten. Deze systemen zijn vaak niet door ons aangelegd, maar met onze kennis en ervaring is het geen enkel probleem om deze diensten verantwoord te kunnen leveren.

read more

Beveiliging van woning met doormelding naar particuliere meldkamer.

Het bestaande systeem was bedraad, maar moest uitgebreid worden om te kunnen voldoen aan de huidige eisen. Een deel van het bestaande systeem is hergebruikt en de uitbreiding is voornamelijk draadloos uitgevoerd. Dit systeem wordt bediend met het codebediendeel, maar kan ook bediend worden met een App op de smartphone van de bewoners. Niet gerealiseerd, maar wel mogelijk, is via deze App bijvoorbeeld ook de verlichting van de woning in en uit te schakelen.

read more

Een geïntegreerd inbraak-, toegangscontrole- en camerasysteem

Deze installateur heeft een overheidsaanbesteding gewonnen en daarbij moest tegen een zeer scherpe prijs een beveiligingssysteem aangelegd worden. Via de fabrikant die in de aanbesteding was genoemd, is de installateur met ons in contact gekomen en hebben wij samen met de installateur een installatie gemaakt die aan alle gestelde eisen voldoet en ook nog binnen de begroting is gebleven.

read more

Beveiliging van aanleunwoningen tegen een voordelig tarief

Deze woningen waren nog wel volledig gemeubileerd. Wij hebben een volledig draadloos systeem, opgehangen met een GPRS-verbinding voor de bewaking en doormelding. Het systeem en de GPRS verbinding hebben wij voor deze korte periode tegen een heel voordelig tarief verhuurd.

read more